2. Οροφοδιαμέρισμα - Μαρούσι

1. Γενικά Στοιχεία

Οροφοδιαμέρισμα A' Ορόφου, επί της οδού Αθανασίου Διάκου 3 στο Μαρούσι, κατασκευής 1967. Έχει συνολική επιφάνεια 107 m2. Είναι μερικώς ανακαινισμένο σε πολύ καλή κατάσταση εσωτερικά. Έχει αυτόνομη θέρμανση (καυστήρας πετρελαίου) και ευρίσκεται 5 λεπτά με τα πόδια από τον Ηλεκτρικό Σταθμό Αμαρουσίου.

2. Διαμόρφωση χώρων

Το οροφοδιαμέρισμα διαθέτει μεγάλο σαλόνι - τραπεζαρία, κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια και λουτρό.

Είναι διαμπερές με τον κύριο εξώστη της προσόψεως να έχει βόρειο προσανατολισμό.

3. Τρόπος Κατασκευής - Υλικά

Πρόκειται για κτίριο με οικοδομική άδεια (1966). Υλικό κατασκευής του φέροντος οργανισμού είναι το ωπλισμένο σκυρόδεμα, οι τοίχοι πλήρωσης είναι από τούβλα, επιχρίσματα λεία, τριπτά.

Το διαμέρισμα διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου (εσωτερικός αναλογικός θερμοστάτης), εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου, τα πατώματα στα υπνοδωμάτια είναι ξύλινα. Ο κεντρικός ηλεκτρολογικός πίνακας είναι τριφασικός. Οι ανάγκες ζεστού νερού χρήσεως καλύπτονται από ηλιακό θερμοσίφωνα διπλής ενέργειας.

4. Πλεονεκτήματα κτιρίου - περιοχής

  • Διαμέρισμα διαμπερές, καλός προσανατολισμό, πολύ καλή αρχιτεκτονική διαρρύθμιση.
  • Είναι σε πολύ καλή δομική και λειτουργική κατάσταση.
  • Είναι σε κεντρικό σημείο, απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από τον ηλεκτρικό σταθμό Αμαρουσίου.
  • Το κτίριο είναι σε καλή κατάσταση (εξωτερικοί και εσωτερικοί χώροι, λεβητοστάσιο, κοινόχρηστοι κλπ.), ενώ το διαμέρισμα έχει πλήρη ενεργειακή αυτονομία.
  • Ιδανικό για εκμετάλλευση τύπου βραχυχρόνιας μίσθωσης.

 

5. Οικονομικά Στοιχεία

Τιμή πώλησης:  120.000 €, τιμή συζητήσιμη

Αντικειμενική αξία:   € (T.Z. 1650 €/m2)

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εταιρία μας (210-6657065, 6945-938082, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).

 

 

Google map


Προβολή Bautech σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους