1. Διαμέρισμα Οδός Γ' Σεπτεμβρίου

1. Γενικά Στοιχεία

Πρόκειται για οροφοδιαμέρισμα Γ' (τελευταίου) Ορόφου, επί της οδού Γ' Σεπτεμβρίου 157, κατασκευής 1962. Έχει συνολική επιφάνεια 200 m2. Στο διαμέρισμα ανήκει αποκλειστικά και δώμα επιφάνειας 24 m2. 

Το κτίριο διαθέτει ανελκυστήρα και θέρμανση μέσω καυστήρα πετρελαίου, ενώ το διαμέρισμα έχει αυτόνομη θέρμανση. Λόγω της εξαιρετικής του θέσης του, το διαμέρισμα ενδείκνυται κυρίως για επαγγελματική στέγη (γραφεία, ιατρείο κλπ.), ενώ λόγω της πολύ καλής κατάστασης και τιμής του, αποτελεί μίας εξαιρετικής τάξεως επένδυση.

2. Διαμόρφωση χώρων

Το οροφοδιαμέρισμα διαθέτει χώρο υποδοχής, μεγάλο ενιαίο σαλόνι. ευρύχωρη τραπεζαρία, κουζίνα (σε επαφή με την εξωτερική σκάλα προς την ταράτσα), 4 υπνοδωμάτια, W.C., λουτρό, μικρή αποθήκη - βεστιάριο και εσωτερική σκάλα προς το δώμα (το οποίο στεγάζει μικρό δωμάτιο, αποθήκη και λουτρό). Η διαμόρφωση αποτελεί υπόδειγμα λειτουργικότητας (όπως φαίνεται και στις αρχιτεκτονικές κατόψεις), ενώ επιτρέπει τη χρήση του δώματος ως ανεξάρτητο χώρο διαμονής βοηθητικού προσωπικού. Τα 4 μεγάλα υπνοδωμάτια μπορούν να μετατραπούν εύκολα σε γραφειακούς χώρους, παραμένοντας απομονωμένα από τους χώρους υποδοχής.

Είναι διαμπερές με τον κύριο εξώστη της προσόψεως να έχει ανατολικό προσανατολισμό, επιτρέποντας και διευκολύνοντας έτσι το φυσικό φωτισμό, που είναι σπάνιος για τα διαμερίσματα της περιοχής.

3. Τρόπος Κατασκευής - Υλικά

Το διαμέρισμα κατασκευάστηκε ως προσθήκη επί του υπάρχοντος κτιρίου το 1962 με οικοδομική άδεια της αρμόδιας Πολεοδομίας. Υλικό κατασκευής του φέροντος οργανισμού είναι το ωπλισμένο σκυρόδεμα, ενώ οι τοίχοι πλήρωσης είναι από τούβλα.

Το διαμέρισμα διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου (εσωτερικός ψηφιακός θερμοστάτης), παλαιά ξύλινα κουφώματα (στην κουζίνα είναι αλουμινίου) και σύστημα συναγερμού. Ο κεντρικός ηλεκτρολογικός πίνακας είναι παλαιός μονοφασικός.

4. Πλεονεκτήματα κτιρίου - περιοχής

Το διαμέρισμα επιλέχτηκε από την εταιρία μας για προβολή, λόγω των εξαιρετικών του πλεονεκτημάτων:

  • Είναι διαμέρισμα τελευταίου ορόφου, διαμπερές, με φυσικό φωτισμό και πολύ καλό προσανατολισμό, άψογη αρχιτεκτονική διαρρύθμιση
  • Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και για την ανακαίνισή του απαιτούνται σχετικά μικρές τεχνικές επεμβάσεις και οικονομικοί πόροι
  • Είναι σε κεντρικό σημείο, απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό του ηλεκτρικού "Βικτώρια"
  • Το κτίριο είναι σε καλή κατάσταση (εξωτερικοί και εσωτερικοί χώροι, λεβητοστάσιο, αποθήκες, ανελκυστήρας κλπ.), ενώ το διαμέρισμα έχει απόλυτη ενεργειακή αυτονομία
  • Η τιμή πώλησης (10% χαμηλότερα από την αντικειμενική του αξία) κρίνεται ως ιδανική σε σχέση με τη θέση και την καλή του λειτουργική κατάσταση

 

5. Οικονομικά Στοιχεία

Τιμή πώλησης:  180.000 €

Αντικειμενική αξία:  205.000 €

Τιμή ενοικίασης: 900 € / μήνα

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εταιρία μας (210-6657065, 6945-938082, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ).

 

Google map


Προβολή Bautech σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους